info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Profesionalna rasvjeta nadgradna rasvjeta

Širok spektar nadgradnih rasvjetnih tijela nudi suvremena i funkcionalna rješenja za opremanje prodajnih, poslovnih, javnih i stambenih prostora. Nadgradna rasvjeta čestu primjenu nalazi u prostorima s betonskim dekama, gdje ne postoji mogućnost ugradnje rasvjete u strop. Pravilan izbor nadgradne rasvjete poboljšava aktivnost na radnom mjestu i prodajnim prostorima, prezentaciju proizvoda, naglašava atraktivnost i suvremen izgled prostora.

Prema Vašim potrebama i željama nudimo razne modele nadgradne rasvjete s fluo i LED cijevima, reflektorima s metahalogenim žaruljama i LED čipom sa širokim, užim ili naglašeno užim snopom rasipanja svjetla, u širokom rasponu temperature boja od 2700 K, 3000 K, 4000 K..., sa pasivnim i aktivnim hlađenjem, filterima za mesne, pekarske i ostale proizvode, vrhunskom kvalitetom završne obrade i „soft-touch pain“ površinom tijela svjetiljke.

Primjena: za pekare, mesnice, supermarkete, trgovine na veliko i malo, drogerije, odjele delikatesa, cvjećarnice, medicinske ustanove, hotele i ugostiteljske objekte, poslovne prostore, javne ustanove, rezidencijalne zgrade.

Zatražite više informacija

Polja označena s * obavezno treba ispuniti