info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Profesionalna rasvjeta Voće i povrće

Profesionalna rasvjeta omogućuje da voće i povrće na policama u trgovini izgleda svježe, s naglaskom na kvalitetu proizvoda.

Proizvodi vlastitom svježom bojom također stvaraju pozitivnu i ugodnu atmosferu. Svježi proizvodi poput sočnog, zelenog povrća ili sjajnog voća uvijek su posebno privlačni kupcima, a njihova svježina ukazuje i na to koliko se pažnje pridaje kvaliteti. Pomoću pravilne rasvjete privući ćete pažnju kupaca na svježe proizvode. Posebni optički spektar namijenjen svježoj hrani učinit će namirnice još privlačnijim i poboljšat će dojam izložene kvalitete.

Moderna rasvjeta ne isijava toplinu i UV zračenje koje mogu utjecati na kvarenje i blijeđenje svježih proizvoda, a ne oštećuje materijal za pakiranje, nadopunjuje prirodnu svjetlost spektrom boja koji voće i povrće čini privlačnim i ističe njegovu svježinu i kvalitetu. Kako je moderna rasvjeta i visoko energetski učinkovita, ona donosi značajne uštede energije i doprinosi smanjenju ukupnih troškova.

Iz širokog spektra naše profesionalne rasvjete u prostorima za voće i povrće najčešće primjenjujemo tračne, viseće i ugradbene tipove rasvjete.

Zatražite više informacija

Polja označena s * obavezno treba ispuniti