info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Profesionalna rasvjeta supermarketi

Profesionalna rasvjeta u supermarketima pruža osjećaj ugode i pospješuje stvaranje prodajne atmosfere koja će kupca privući, omogućiti mu da kupuje sa zadovoljstvom, motivirati ga da ostane duže i što je najvažnije, da se u prodavaonicu ponovno vrati.

Profesionalna rasvjeta osigurava fleksibilna rasvjetna rješenja uz koja se kupci osjećaju ugodno te im pomaže donijeti ispravne odluke prilikom kupnje. Istovremeno, štedi energiju, povećava prihod i čuva okoliš. Supermarketi moraju nadahnjivati svoje kupce pozitivnim doživljajem kupovine kako bi osigurali njihov povratak. Ali, isto rješenje ne odgovara svim situacijama i svaki odjel ima svoje posebne zahtjeve za rasvjetom.

Nova dostignuća tehnologije osiguravaju energetski učinkovita rješenja koja ističu ono najbolje u izloženim proizvodima - čak i u zahtjevnijim slučajevima poput rashladnih komora, hladnjaka ili u odjelima sa svježom hranom. Na svakom odjelu može se podesiti odgovarajuće ozračje kako bi dodatno istaknuli proizvode te uštedjeli energiju. Pametno upravljanje rasvjetom daje rasvjeti supermarketa potpuno novu razinu.

Profesionalna rasvjetna rješenja mogu na razne načine pozitivno djelovati u vašem supermarketu. Na odjelu voća i povrća, na pultu za meso i ribu, čak i na blagajnama. Dobra rasvjeta prolaza važna je pri kretanju kupaca kroz trgovinu, kao i za isticanje proizvoda koji su na akciji. Blagajne trebaju biti praktične, dobro osvijetljene, kako bi omogućili zaposlenicima učinkovit rad, a kupcima provjeru računa i povrata novca.

Zadovoljstvo klijenta nije jedina karakteristika kvalitetne rasvjete. Podaci pokazuju da na rasvjetu može otpasti i do 30% troškova ukupne električne energije objekata. Korištenjem energetski učinkovitih rješenja rasvjete, potrošnja električne energije može se značajno smanjiti. Investiranje u rasvjetu jedan je od najlakših načina smanjenja troškova i smanjenja štetnog utjecaja na okoliš.

Za supermarkete nudimo širok spektar profesionalne rasvjete.

Zatražite više informacija

Polja označena s * obavezno treba ispuniti