info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Profesionalna rasvjeta poslovni prostori

Osvijetliti kvalitetno neki poslovni prostor znači postići ravnotežu između štedljivosti (u trgovinama su svjetla uglavnom neprestano upaljena) i vizualnog doživljaja trgovine (svjetlost privlači pažnju i pozornost te utječe na povećanje prodaje). U uredima i sličnim radnim prostorima treba postići optimalne radne uvjete radi ugodnog boravka klijenata i učinkovitosti djelatnika.

Koncepti rasvjete poslovnih prostora temelje se na različitim aktivnostima i specifičnim vidno-osjetilnim zadacima.

Optimalna radna rasvjeta je ugodna i prilagođena odgovarajućem zadatku. Samo tamo gdje rasvjeta zadovoljava sve kriterije kvalitete za određeni vizualni zadatak, korisnici mogu u potpunosti razviti svoju koncentraciju i radni potencijal.

Projektiranjem rasvjete u radnom prostoru, želimo osigurati pravu količinu svjetla najbolje moguće kvalitete. Koncepti rasvjete poslovnih prostora imaju svoj fokus na radni prostor, a ne na prostoriju u cjelini. Upotreba svjetla je optimizirana u skladu s korisnikovim potrebama kao i činjenicom da svjetlosne instalacije u poslovnim prostorima imaju veliki potencijal za trajnu uštedu. Za poslovne prostore nudimo širok spektar profesionalne rasvjete

Primjena:

  • Trgovine
  • Banke
  • Uredski prostori
  • Proizvodni prostori
  • Garaže

Zatražite više informacija

Polja označena s * obavezno treba ispuniti