info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Profesionalna rasvjeta pekare

Izbor profesionalne rasvjete u pekarama omogućuje bolju prezentaciju proizvoda, a uz pravilnu kombinaciju rasvjetnih tijela pruža i mogućnost uštede energije.

Profesionalna rasvjeta stvara topao i ugodan okoliš koji je savršen uz miris svježeg kruha. Rasvjeta za pekare ima veliki izbor boja i tekstura za prikazivanje pekarskih proizvoda u najboljem svjetlu. Svježi kruh, peciva, torte, kolači, moraju izgledati kao da su tek izišli iz pećnice. Adekvatan odabir rasvjete pridonijet će njihovom svježem izgledu i primamljivosti.

Pekarski proizvodi osjetljivi su na toplinu i svjetlo, jer izvor svjetla izaziva fizičke promjene na izgledu i svježini proizvoda. Osim toga, uzrokuje kemijske promjene koje utječu na prirodni okus i sigurnost hrane.

Pravilan izbor rasvjete u pekarama omogućuje bolju prezentaciju proizvoda, ne uzrokuje gubljenje boje i kvarenje proizvoda.  Profesionalna rasvjeta poboljšava prezentaciju pekarskih proizvoda, ispušta manje topline, smanjuje unutarnje temperature u vitrinama i prostoru, ne privlači insekte jer ne stvara IR i UV zračenje,  te omogućuje manju potrošnju energije, smanjenje računa za struju i manje troškove održavanja.

Iz širokog spektra naše profesionalne rasvjete u pekarama najčešće primjenjujemo ugradbene, viseće i tračne tipove rasvjete.

Zatražite više informacija

Polja označena s * obavezno treba ispuniti