info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Profesionalna ozon i UVC rješenja i proizvodi

Ozon

Koronavirus

 

Povodom aktualne situacije vezane na virus SARS-CoV-2 , te pitanja vezanih uz nju, ovdje možete preuzeti informativni letak. Koronavirus >

 

UVC

UVC

Tretman zraka, površina, voda i procesnih tekućina UVC dezinfekcijom, uništava sve vrste mikroorganizama prije nego li se nastane na proizvodu i osigurava kontinuiranu higijenu tijekom cijelog dana – 24 sata. Kontinuirana visoka kvaliteta proizvoda i dugi vijek trajanja određuju povjerenje kupaca u marku proizvoda.

 

UVC >
Ozon i UVC proizvodi

Proizvodi

Zbog mikroorganizama u zraku, na radnim površinama, ambalaži, klimatizacijskim uređajima i odzračnim kanalima, zrionama, bazenima i sl., čak i najčišći proizvodi, površine, vode i procesne tekućine ili prostori, postaju kontaminirani. Korištenje ozon i UVC opreme i uređaja doprinosi kvaliteti Vaših proizvoda, postizanju maksimalnih higijenskih uvjeta i očuvanju povjerenja Vaših kupaca, odnosno zdravlja korisnika.

Ozon i UVC proizvodi >
Ozon i UVC rješenja

Rješenja

Tvrtka Aura Steril nudi Vam cjelovito rješenje Vaših problema, od početnog savjetovanja, izrade tehničkog rješenja, implementacije rješenja, po sistemu "ključ u ruke". Mi optimiziramo rješenja sukladno tehničkim i fizičkim uvjetima, uz poštivanje svih zadanih normi, uključujući sve zaštitne mjere u prostorima u kojima se provodi ozon ili UVC dezinfekcija, za siguran i po zdravlje ljudi neopasan rad.

Ozon i UVC rješenja >
Redukcija mirisa i masnoća uz Heraeus UV rješenja

Redukcija mirisa i masnoća uz Heraeus UV rješenja

Nema više neugodnih mirisa u vašoj kuhinji. Učinkovito smanjenje mirisa i masnoća uz UV Heareus kuhinjske kontrolne sustave za nape i odsisne sustave. Upotreba masti i ulja, osobito u velikim kuhinjama, dovodi do neugodnih mirisa i nakupljanja slojeva masti u napama i odsisnim kanalima.

Redukcija mirisa i masnoća >
Redukcija mirisa i masnoća uz Heraeus UV rješenja

Heraeus UV rješenja za Vas

Visoka energija UV fotona u stanju je poremetiti problematične spojeve i razbiti ih u okolišu prihvatljive komponente.

Vakuum UV zračenje pri valnoj duljini od 185 nm slama dugolančane molekule izravnom fotolizom. To je isti proces koji priroda koristi za čišćenje emisija iz atmosfere.

Rješenja za Vas >
Najnovija događanja u svijetu Ozon i UVC tehnologije
vlj 21
2020
Aura na Beogradskom sajmu HORECA

Aura na Beogradskom sajmu HORECA

Od 20.-23.02.2020. godne, u Beogradu se održava sajam turizma i ugostiteljstva. Tvrtka Aura Steril je i ovdje prisutna sa svojim programom UVC dezinfekcije i sterilizacije s naglaskom na primjenu u ugostiteljstvu. Dođite, posjetite nas u hali 2 beogradskog sajma!  ..

kol 26
2019
Aura Steril na 52. Međunarodnom obrtničkom sajmu (MOS) u Celju

Aura Steril na 52. Međunarodnom obrtničkom sajmu (MOS) u Celju

Tvrtka Aura Steril ove godine sudjeluje kao izlagač na 52. MOS-u koji se održava u sklopu Celjskog sejma od 10.-15.8.2019. Predstavit ćemo se sa profesionalnim rješenjima na području primjene UVC i ozon dezinfekcije u prehrambenoj industriji, klimatizaciji i ventilaciji, medicini i farmacij ..

ožu 15
2019
Aura Steril na 28. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES

Aura Steril na 28. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES

I ove godine sudjelujemo kao izlagač na 28. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo METUBES (http://jadranskisajam.co.me/sajmovi/sajam-turizma.html) koji se održava u Budvi od 21-23. 3. 2019. Predstavit ćemo se s rješenjima na području LED profesionalne rasvjete ..