info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Aura Steril | O nama

Siniša Rašić

Direktor

E: rasic@aurasteril.com

T: 042/712-833

Tomislav Novko

Direktor

E: tomislav.novko@aurasteril.com

T: 042/208-235

Jure Hečimović

Voditelj montaže i održavanja

E: hecimovic@aurasteril.com

T: 095/642-6802

Marijan Mihalić

Voditelj projekata

E: mihalic@aurasteril.com

T: 042/712-833

AuraSteril Hrvatska

Tvrtka Aura Steril na Hrvatskom i Europskom tržištu posluje već više od 10 godina. Glavna djelatnost naše tvrtke je prodaja i montaža suvremene, energetski učinkovite, vrhunski dizajnirane i ekskluzivne rasvjete kao i montaža učinkovite, ekološki orijentirane i energetski učinkovite ozon i UV tehnologije.

Profesionalnim pristupom svakom projektu i kvalitetom izvršene usluge ostvarili smo značajne poslovne reference. Na putu prema zajedničkom cilju sa partnerima i strankama stvorili smo kvalitetne poslovno-prijateljske odnose.

Svakom projektu pristupamo individualno, te rješenja koja donosimo temeljimo na provjerenim i znanstveno utvrđenim metodama, te na višegodišnjem iskustvu.

Projektiranje, ugradnja, servis i održavanje rasvjetnih tijela, uređaja i sustava, po sistemu "ključ u ruke", kao i obuka korisnika i suradnika, sastavni su dio usluga koje pruža naša tvrtka. Naša oprema zadovoljava najviše europske i svijetske standarde kvalitete i sigurnosti. Proizvedena je od strane uglednih svijetskih proizvođača, uz višegodišnja jamstva, pouzdanost i visoku energetsku učinkovitost, te osigurani servis u najkraćem mogućem roku.

 

Profesionalna rasvjeta

Aura Steril nudi personalizirane koncepte rasvjete jer isto rješenje ne odgovara svim situacijama i svaki projekt ima svoje posebne zahtijeve za rasvjetom.

Nova dostignuća tehnologije osiguravaju energetski učinkovita rješenja koja nude ono najbolje u vanjskoj i unutarnjoj rasvjeti. U svakom projektu možemo postići odgovarajuće ozračje kako bi dodatno istaknuli ambijent, te značajno uštedjeli energiju.

Podaci pokazuju da na rasvjetu može otpasti i do 30% troškova ukupne električne energije objekata. Korištenjem energetski učinkovitih rješenja rasvjete, potrošnja električne energije može se značajno smanjiti. Investiranje u rasvjetu jedan je od najlakših načina smanjenja troškova i smanjenja štetnog utjecaja na okoliš.

Profesionalna retail rasvjeta pruža osjećaj ugode i pospješuje stvaranje prodajne atmosfere koja će kupca privući, omogućiti mu da kupuje sa zadovoljstvom, motivirati ga da ostane duže i što je najvažnije, da se u prodavaonicu ponovno vrati. Istovremeno, štedi energiju, povećava prihod i čuva okoliš.

Aura Steril nudi profesionalna rasvjetna rješenja na svim područjima prema željama investitora, arhitektonskim idejama i rješenjima, u skladu sa najvišim standardima i normama na području rasvjete.

Naša ponuda obuhvaća početno savjetovanje, izradu optimalnog tehničkog rješenja rasvjete i implementiranje opreme, sve po sistemu "ključ u ruke", te uslugu održavanja i relampinga.

S ponosom surađujemo:


Ozon i UV tehnologija

Razvoj modernih tehnologija zahtijeva uvođenje i održavanje najviših energetski učinkovitih, ekoloških i higijenskih standarda.

Aura Steril nudi prodaju i montažu efikasne, ekološke i energetski učinkovite ozon i UV tehnologije, za dezinfekciju zraka, radnih površina, voda i procesnih tekućina.

Visokokvalitetna, ekonomična, energetski učinkovita i ekološki usmjerena tehnologija svoju primjenu nalazi u različitim područjima, od prehrambene industrije, medicine, farmacije, vinarstva i podrumarstva, do ugradnje u bazenima, klimatizacijskim sustavima (HVAC), rashladnim komorama, zrionama, procesnoj industriji ili u kuhinjskim ventilacijskim sustavima. 

Naša misija je biti značajan čimbenik na tržištu općenito, razvijanje svijesti o korisnim učincima primjene ozon i UV tehnologije, u skladu s najviše postavljenim standardima i normama (IFS, FDA, HACCP i VDI 6022), te potvrđivanje tvrtke Aura Steril d.o.o. na vodećoj poziciji i poziciji eksperta u higijeni u ovom području Europe.

S ponosom surađujemo:

Hvala našim partnerima

Ovim putem želimo zahvaliti našim dugogodišnjim partnerima na ukazanom povjerenju i poslovno-prijateljskoj suradnji koja se temelji na profesionalnom pristupu poslovanju i zajedničkim ciljevima. Ujedno, zahvaljujemo i na ustupljenim fotografijama opreme i uređaja, video zapisima i pdf dokumentima, koje smo slobodno koristili na našim web stranicama.