info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Profesionalna rasvjeta, primjena i proizvodi

Primjena rasvjete

Primjena profesionalne rasvjete

Pravilno odabranom vanjskom i unutarnjom rasvjetom može se istaknuti svježina te kvaliteta proizvoda i stvoriti takva prodajna atmosfera koja će kupca privući, omogućiti mu da kupuje sa zadovoljstvom. U javnim i poslovnim prostorima potrebno je osigurati kvalitetno vizualno okruženje. Osvijetliti kvalitetno neki prostor znači postići ravnotežu između uštede i vizualnog doživljaja.

Primjena profesionalne rasvjete >
Proizvodi

Profesionalni rasvjetni proizvodi

Kod pravilnog izbora vanjskih i unutarnjih rasvjetnih tijela važni su kriteriji korištenje energetski učinkovitih rješenja, osvijetljenje koje ne uzrokuje gubljenje boje i kvarenje proizvoda, izvori svjetla koji emitiraju određeni ton svjetlosti koji naglašava prirodne boje izloženog proizvoda, pravilan izbor snopa svijetlosti i filtera, dugotrajnost i kvaliteta izvora svjetla.

Profesionalni rasvjetni proizvodi >
Najnovija događanja u svijetu profesionalne rasvjete
stu 13
2017
Nastavak uspješne suradnje

Nastavak uspješne suradnje

U centru Siska ostvarili smo još jednu u nizu uspiješnih suradnji s Mlinarom. Naime, krajem prošlog mjeseca je otvoren Mlinar caffe. Rasvjetno rješenje smo pronašli u profesionalnim Imoon LED reflektorima te dekorativnim LED visilicama. Uspješnom realizacijom projekta još smo jednom ..

lis 16
2017
Bermes - novouređena mesnica na Dolcu

Bermes - novouređena mesnica na Dolcu

Mesnica Bermes je među poznatijim mesnicama na području Zagreba. Krase je iznimna kvaliteta svježih mesnih proizvoda te konkurentna cijena. Prilikom uređenja mesnice na tržnici Dolac, naš višegodišnji partner nas je kontaktirao u vezi adaptacije objekta te izrade novog projekta LED rasvjete.  ..

ruj 10
2017
BLAGUS- Nastavak uspješne suradnje kod proširenja prodajnog objekta u Gajnicama

BLAGUS- Nastavak uspješne suradnje kod proširenja prodajnog objekta u Gajnicama

S višegodišnjom tradicijom i kvalitetom, međimurski pilići „Blagus“ su među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama koja se bavi uzgojem, preradom i prodajom peradi. Svojim maloprodajnim lancom trgovina pokrivaju Sjeverni i Središnji dio Hrvatske. Blagus je naš dugogodišnji partne ..