info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00

Profesionalna rasvjeta, primjena i proizvodi

Primjena rasvjete

Primjena profesionalne rasvjete

Pravilno odabranom vanjskom i unutarnjom rasvjetom može se istaknuti svježina te kvaliteta proizvoda i stvoriti takva prodajna atmosfera koja će kupca privući, omogućiti mu da kupuje sa zadovoljstvom. U javnim i poslovnim prostorima potrebno je osigurati kvalitetno vizualno okruženje. Osvijetliti kvalitetno neki prostor znači postići ravnotežu između uštede i vizualnog doživljaja.

Primjena profesionalne rasvjete >
Proizvodi

Profesionalni rasvjetni proizvodi

Kod pravilnog izbora vanjskih i unutarnjih rasvjetnih tijela važni su kriteriji korištenje energetski učinkovitih rješenja, osvijetljenje koje ne uzrokuje gubljenje boje i kvarenje proizvoda, izvori svjetla koji emitiraju određeni ton svjetlosti koji naglašava prirodne boje izloženog proizvoda, pravilan izbor snopa svijetlosti i filtera, dugotrajnost i kvaliteta izvora svjetla.

Profesionalni rasvjetni proizvodi >
Najnovija događanja u svijetu profesionalne rasvjete
kol 13
2018
Mlinar caffe u jednom od največih trgovačkih outleta u regiji

Mlinar caffe u jednom od največih trgovačkih outleta u regiji

Unutar jednog od največih trgovačkih outlet centara u regiji "Designer Outlet Croatia" smjestio se Mlinar caffe, koji osim mirisom i okusom privlači posjetitelje i iznimno ugodnim interijerom i ambijentom. Ugodnoj atmosferi Mlinar caffe-a doprinosi i naš koncept inovativne i vrhunske I ..

ožu 28
2018
Jadranski sajam Budva 2018

Jadranski sajam Budva 2018

U sklopu Jadranskog sajma u Budvi (http://www.adriafair.co.me/) izlagali smo na 27. Međunarodnom sajmu turizma, opreme za hoteljerstvo i ugostiteljstvo METUBES od 22.03. do 24.03. 2018. godine. Osim što smo predstavljali svoju firmu također smo predstavili i naše partner firme Heraeus (/proizvod ..

ožu 05
2018
Slavonska tradicija na moderan način

Slavonska tradicija na moderan način

Klaonica i mesnica Bebrinka njeguje višegodišnju tradiciju i kvalitetu proizvodnje od domaćeg svježeg mesa sa slavonskih farmi. S ponosom ističemo da je Bebrinka naš dugogodišnji partner kojem smo s rasvjetom uspješno opremili više od 20 mesnica. Početkom ove godine povjeren nam je razvoj projek ..