info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00

LANAC TRGOVINA VALIPILE - MOJE PILE

„Valipile“ je među vodećim hrvatskim peradarskim tvrtkama koja već više od 20 godina pruža iznimnu kvalitetu i konkurentnu cijenu. Bavi se uzgojem peradi, proizvodnjom hrane te prodajom. „Pile moje“ je lanac maloprodajnih trgovina u kojima se nalaze proizvodi od piletine i mesnih prerađevina pod robnom markom „Valipile“.

 

Za svoje nove maloprodajne trgovine, Sisak i Karlovac, „Moje pile“ tražilo je rasvjetu visoke kvalitete, ekonomičnosti i dizajna. S ponuđenim konceptom rasvjete i asortimanom u potpunosti smo ispunili zahtjeve investitora u skladu sa arhitektonskim projektom.

Maloprodajne trgovine smo opremali s rasvjetnim tijelima „Venere pro B“ i „Venera pro P“. Ova rasvjetna tijela su 50 W Led lampe s izrazito visokom svjetlosnom učinkovitošću do 140 lm/W koje imaju mogućnost ugradnje modularnih reflektora u rasponu od 18° do 90° (u ponudi s izvedbom Edge).

Profesionalna rasvjetna rješenja s kombinacijom temperature boja (2700 K, 3000 K i 4000 K), kvalitetnim osvjetljenjem trgovina i mesnih proizvoda (MEAT PLUS i MEAT HD) rezultiralo je pozitivnom prodajnom atmosferom te zadovoljstvom investitora koji nam je ponudio opremanje još jedne trgovine na Kvatriću.

Lokacija: Sisak i Karlovac

Aplikacija: rasvjetna tijela u maloprodajnoj trgovini

Tehnologija: LED

Proizvodi