info@aurasteril.com +385 (0)42 712 833 Pon - Pet: 08:00 - 16:00

CARREFOUR GOURMET: Prva Imoon-ova nagrada za rasvjetu u maloprodaji

Carrefour koji je uvijek bio vodeći po pitanjima očuvanja energije i održivosti osvojio je prvo mjesto na Retail Lighting Award 2015. Tijekom trećeg izdanja „Retail Energy“, događaj je posvećen štednji energije i inovaciji prodaje. Projekt je protagonist Gourmet-a, koji zahvaljujući sustavu rasvjete, razvijen u suradnji s Imoon-om, postiže dva cilja: poboljšati iskustva kupaca u maloprodaji i smanjiti troškove energije.

U trgovini Gourmet dobrodošlicu možete osjetiti već na ulazu, gdje svjetlo nije namijenjeno "napadu" na klijenta i dizajnirano usmjerava pozornost na različite pravilno osvijetljene odjele.

Svako područje ima vlastito osvjetljenje sa ciljem da ističe predložene sektore trgovine, posebno na način da svježe proizvode zadržava svježima a zahvaljujući kalibracijskim frekvencijama LED tehnologije, to se može izvesti bez narušavanja njihove boje. U tu svrhu, Imoon je izabrao Venere Pro za posebnu rasvjetu specijalističkih odjela svake kategorije, koristeći najprikladnije temperature boje dok sustav LED BS služi za rasvjetu staze.

Korištenjem Imoon-ovih LED proizvoda Carrefour također ostvaruje znatnu uštedu na električnom sustavu kao takvom. Niži potrošači energije doveli su do dimenzioniranje vodova i općenito svih električnih uređaja - kako u pogledu smanjenja potrošnje energije (70 %) i troškova održavanja (72%).

Članak je objavljen i na puntodivendita.info

Više informacija možete pročitati i na imoon.it